Czy mogę wysłać moim uczestnikom nagranie wydarzenia?

Tak, oczywiście! Możesz wysłać każde nagranie do wszystkich uczestników po zakończeniu wydarzenia.

Przejdź do sekcji Plików z dostępnymi nagraniami i znajdź plik, którym chcesz podzielić się ze swoją publicznością. Kliknij przycisk Działania, następnie Publikuj oraz Wyślij. Nagranie zostanie wysłane do wszystkich uczestników, którzy wzięli udział w tym konkretnym wydarzeniu. Jeśli włączyłeś rejestrację, nagranie zostanie wysłane również do osób, które się zarejestrowały, ale ostatecznie nie wzięły udziału w wydarzeniu przeprowadzonym na żywo.

Plan Automated pozwala na dołączenie nagrania wydarzenia do Twoich automatycznych wiadomości z podziękowaniem, które później mogą zostać wysłane do wszystkich osób biorących udział w Twoim wydarzeniu. Znajdziesz tę opcję w zakładce Automatyzacji podczas tworzenia wydarzenia po rozwinięciu zakładki Działania follow-up. To samo dotyczy opcji Automatycznych wiadomości follow-up dostępnej poniżej, do których również możesz dołączyć nagranie i wysłać je osobom, które się zarejestrowały, ale nigdy nie pojawiły się w pokoju wydarzenia.

Alternatywnie możesz również wyeksportować nagranie do Twojego konta Dropbox lub YouTube i udostępnić link uczestnikom poprzez wiadomość e-mail, post na Facebooku lub w innych mediach społecznościowych. Nagranie jest Twoją własnością, więc możesz także pobrać je na swój dysk i w każdej chwili wysłać je każdemu, kto je potrzebuje.