Jak mogę zarządzać przestrzenią na nagrania oraz sekcją archiwum?

W sekcji z nagraniami możesz sprawdzić pozostałe miejsce oraz zarządzać wszystkimi elementami. Możesz pobrać je bezpośrednio na swój komputer, a następnie edytować je przy pomocy zewnętrznego programu. Jeśli chcesz zaprezentować nagrania szerszej publiczności, możesz przesłać je na swój kanał YouTube lub konto Dropbox, skąd możesz kontynuować swoje dalsze działania.

Jeśli zauważysz, że brakuje Ci miejsca w głównej sekcji na pliki, możesz je zarchiwizować. Archiwum jest dodatkowym miejscem, gdzie możesz przechowywać wszystkie nagrania, których nie potrzebujesz w danym momencie, lub po prostu chcesz zwolnić główną przestrzeń dyskową na nowe.

Pamiętaj jednak, że sekcja archiwum nie powinna być traktowana jako jedyne miejsce przechowywania niewykorzystywanych nagrań. Gorąco zachęcamy do wykonywania kopii nagrań na własnych urządzeniach lokalnych lub dyskach zewnętrznych, eksportowania plików na inne platformy, takie jak Dropbox lub YouTube, lub korzystania wyłącznie z głównej przestrzeni dyskowej. Sekcja archiwum jest poddawana okresowym pracom technicznym, przez co pliki mogą zostać na stałe usunięte. Tej czynności nie można cofnąć. Właściciel konta jest odpowiedzialny za zarządzanie sekcją archiwum w ramach swojego konta.