article

Anulowanie konta

Jak mogę usunąć swoje konto? Czy mogę zawiesić swoje konto? Moje konto jest nieaktywne. Jak mogę ponownie z niego korzystać? Jaka jest polityka zwrotu kosztów platformy ClickMeeting?

Jak mogę usunąć swoje konto?

Górne menu: zaloguj się do konta i najedź kursorem na swoje imię w prawym górnym rogu ekranu. Z rozwijającego się menu wybierz Szczegóły płatności i kliknij przycisk Anuluj konto. Podążaj za instrukcją, aby w całości usunąć swoje konto.

Boczne menu: zaloguj się do panelu konta i najedź kursorem na swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu ekranu. Z rozwijającego się menu wybierz Szczegóły płatności i kliknij przycisk Anuluj konto. Podążaj za instrukcją, aby w całości usunąć swoje konto.

Jeśli usunąłeś swoje konto przypadkowo i chciałbyś kontynuować jego użytkowanie, masz 30 dni od daty dezaktywacji konta na skontaktowanie się z naszym Działem rozliczeń. Nasi przedstawiciele pomogą Ci w przywróceniu Twojego konta.

Jeżeli chcesz usunąć zamrożone konto, zaloguj się do niego i podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na ekranie.

W przypadku rezygnacji z bezpłatnego konta próbnego nie musisz podejmować żadnych działań po swojej stronie. Wszystkie bezpłatne konta próbne zostaną automatycznie zamknięte pod koniec okresu ich ważności. Masz 30 dni od daty dezaktywacji swojego konta, aby je przywrócić, jeśli chcesz kontynuować korzystanie z tego samego konta dla celów biznesowych.

Czy mogę zawiesić swoje konto?

Jeśli nie planujesz używać swojego konta w bliskiej przyszłości, możesz je zamrozić na okres do 90 dni. W tym czasie Twoje konto nie będzie aktywne i nie zostaną naliczone żadne opłaty. Możesz odmrozić swoje konto poprzez zalogowanie się do niego w dowolnym momencie. Jeśli nie zdecydujesz się zalogować do swojego konta w tym okresie, konto automatycznie się odmrozi po upłynięciu 90 dni.

Aby zamrozić swoje konto, zaloguj się, najedź kursorem na swoje imię w prawym górnym rogu ekranu i przejdź do Szczegółów płatności. Jeśli korzystasz z bocznego menu w panelu konta, najedź kursorem na swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu ekranu i wybierz Szczegóły płatności.

Następnie kliknij przycisk Zamróź swoje konto (do 90 dni) i postępuj zgodnie z instrukcją wyświetloną na ekranie.

Twoje konto pozostanie aktywne do końca aktualnego okresu rozliczeniowego i dopiero wtedy zostanie zamrożone.

Możesz zamrozić swoje konto niezliczoną ilość razy, ale pomiędzy każdym okresem zamrożenia musi nastąpić co najmniej jedna miesięczna (lub roczna) opłata za Twoje konto.

Moje konto jest nieaktywne. Jak mogę ponownie z niego korzystać?

Twoje konto może być nieaktywne z powodu braku opłat. Aby przywrócić swoje konto, masz 90 dni od Twojej ostatniej daty płatności, aby zalogować się do konta i wprowadzić dane nowej karty kredytowej lub zaktualizować dane już przypisanej karty.

Jeśli anulowałeś swoje konto, ale chciałbyś je przywrócić, masz 30 dni od daty dezaktywacji konta na skontaktowanie się z naszym Działem rozliczeń. Nasi przedstawiciele pomogą Ci w odzyskaniu Twojego konta.

Jaka jest polityka zwrotu kosztów platformy ClickMeeting?

Ponieważ umożliwiamy stworzenie 30-dniowego darmowego konta testowego, gdzie niewymagane jest wprowadzenie jakichkolwiek danych rozliczeniowych do utworzenia konta, nie oferujemy zwrotów. Korzystanie z darmowego konta testowego pozwala na wypróbowanie platformy ClickMeeting bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów.

Zwroty nie są przyznawane bez względu na to, czy anulujesz swoje konto bezpośrednio po rozpoczęciu nowego okresu rozliczeniowego, czy też kilka dni później po próbnych webinarach.

Więcej informacji znajdziesz w naszym Regulaminie Świadczenia Usługi ClickMeeting, dostępnym tutaj.