Jak mogę usunąć subkonto oraz zrezygnować z dalszego korzystania z dodatku?

Aby usunąć subkonto, zaloguj się do konta, najedź kursorem na swoje imię w prawym górnym rogu ekranu i wybierz Subkonta. Kliknij przycisk Działań obok subkonta, które chciałbyś usunąć i wybierz Usuń użytkownika. Pamiętaj, że usuwając subkonto, usuwasz również wszystkie dane z nim powiązane i w nim dostępne. Tego procesu nie można cofnąć.

Pamiętaj, że usunięcie subkonta nie jest równe usunięciu dodatku do konta.

Aby usunąć dodatek do konta (subkonto), najedź kursorem na swoje imię w prawym górnym rogu ekranu i przejdź do Szczegółów płatności. Przejdź do sekcji z Twoimi zainstalowanymi dodatkami, wybierz Zmniejsz, a następnie Anuluj obok dodatku do konta, którego już nie potrzebujesz.

Anulowany dodatek do konta pozostanie aktywny do zakończenia Twojego obecnego cyklu rozliczeniowego. Po tym dniu anulowany dodatek zniknie z Twojego konta, wszelkie dane pozostaną usunięte, a Ty nie będziesz już obciążony opłatami za dany dodatek. Tego procesu nie można cofnąć.