Jak zakończyć wydarzenie?

Kliknij przycisk Zakończ wydarzenie w lewym, dolnym rogu pokoju wydarzenia. Wybierz opcję Opuść pokój, aby wylogować tylko siebie i pozostawić go otwartym dla uczestników, którzy nadal pobierają pliki, prowadzą rozmowy lub przeglądają materiały. Wybierz Zakończ wydarzenie, aby całkowicie zamknąć okno wydarzenia dla wszystkich osób, które do niego dołączyły.