Jak mogę usunąć swoje konto?

Aby usunąć konto, zaloguj się do konta i najedź kursorem na swoje zdjęcie w prawym górnym rogu ekranu. Z rozwijającego się menu wybierz Szczegóły płatności i kliknij przycisk Anuluj konto. Podążaj za instrukcją, aby w całości usunąć swoje konto.

Jeśli usunąłeś swoje konto przypadkowo i chciałbyś kontynuować jego użytkowanie, masz 30 dni od daty dezaktywacji konta na skontaktowanie się z naszym Działem rozliczeń. Nasi przedstawiciele pomogą Ci w przywróceniu Twojego konta.

Jeśli Twoje konto jest zamrożone, skontaktuj się z naszym Działem obsługi klienta.

W przypadku rezygnacji z bezpłatnego konta próbnego nie musisz podejmować żadnych działań po swojej stronie. Wszystkie bezpłatne konta próbne zostaną automatycznie zamknięte pod koniec okresu ich ważności. Masz 30 dni od daty dezaktywacji swojego konta, aby je przywrócić, jeśli chcesz kontynuować korzystanie z tego samego konta dla celów biznesowych.