Czym jest funkcja multiuser?

Funkcja multiuser umożliwia wielu użytkownikom korzystać z jednego konta. Współpracownicy, pracownicy lub kontrahenci mogą logować się na Twoje konto przy użyciu własnych danych uwierzytelniających oraz tworzyć i organizować własne wydarzenia.

Pamiętaj, że funkcja multiuser nie pozwala na prowadzenie więcej niż jednego wydarzenia jednocześnie. W tym celu należy wykupić kolejną sesję w dodatkach do konta.

Jeśli chcesz zapewnić prywatność użytkownikom Twojego konta, dokup subkonto. Każda osoba otrzyma własne miejsce na pliki w przechowalni oraz przestrzeń na nagrania, a pliki i informacje pozostaną prywatne.