Czy mogę włączyć uczestnikowi kamerę i mikrofon?

Tak. Aby umożliwić komuś zabranie głosu i przesłanie obrazu wideo, kliknij imię tej osoby na Liście uczestników i wybierz opcje Włącz mikrofon i Włącz kamerę. Osoba ta będzie mogła przesłać obraz wideo oraz wypowiedzieć się.